Funkcionalnost, estetika i kvaliteta glavne su odlike Ma Folie modne priče, započete 2018 godine. Ma Folie brand osvojio je sve one kojima su udobnost i individualni stil imperativ modnog izričaja.

Vođeni ljubavlju prema modi, dugogodišnjem iskustvu, suvremenom i individualnom pristupu, postigli smo savršen sklad dizajna i funkcionalnosti, namijenjen svakom uzrastu i spolu.

Ističemo se pomno izrađenim detaljnim krojevima i besprijekornim finalnim izgledom, svaki naš odjevni predmet provjerava se do posljednjeg detalja. Poseban naglasak pridajemo kvaliteti izabranih, ekološko prihvatljivih materijala.

Biramo isključivo one koje naše tijelo voli, jer se želimo osjećati ugodno – Ma Folie odjeća je prioritetno nosiva, prepoznatljiva i razigrana.

Odijevamo vas u sportsku ležernost – cool trenirke i hoodice raznih boja, lepršave haljine i ženstvene večernje kreacije.

Naš maštoviti dizajn, vrhunski materijali i zabavni pristup modi, omogućit će vam da se u našoj odjeći osjećate opušteno i samouvjereno.

Ma Folie Kids
Osim ženske i muške odjeće, posebno uživamo u stvaranju modnih noviteta za najmlađe. Slatke trenirke za djevojčice i dječake u raznim bojama, haljinice u koje će se zaljubiti sve mame i cool dizajn – Ma Folie Kids odjevni komadi omogućit će vašim klincima bezbrižnu igru uz vrhunsku kvalitetu.